lördag 24 mars 2018

Senaste investeringar

Hej!

Nu är denna vecka också över och tiden går fruktansvärt fort, är det bra, Då kommer vi ju bara allt närmre vårat mål?
Jag tycker absolut inte så, Jag trivs med vardagen och jag trivs med vägen fram till mitt mål, det är inte slutet jag ser/ tänker på utan vägen dit.

Denna vecka började 1/3 fina utdelningamånaderna att leverera och först ut hade vi Axfood som gav mig 952:- hela riktiga kronor som givetvis sattes i arbete i form av nya aktier, till mitt isk fick jag dessutom in 10:- k2a pref. Sedan fick jag in ca 120:- från realty income och J&J till min KF.

Hela ränta på ränta effekten är helt fantastisk då man får utdelningar som man sen sätter in i nya atkier och får ytterligare utdelningar och så där fortsätter det. Samtidigt som man får utdelningarna så får man vara en del av en hel drös av fantastiska bolag. Och värdet på de aktier bara tuffar på.Nu till månadens köp & ( sälj? )

Köp:
22st Hennes & Mauritz
4st Investor
4st Castellum
2st Atlas Copco
6st Hemfosa fastigheter
8st Kinnevik
18st Latour
4st Axfood
3st Johnson & Johnson
10st Handelsbanken
2st Swedbank

Det sumerades till ett helt knippe fräscha och fina aktier till portföljen. HM köper jag mig bara ett par stycken och sen nöjer jag mig, Jag tror fortfarande på bolaget att dom kan vända skutan och till dom här nivåerna så köper jag mig några stycken. Till detta så köptes dessutom fonder för 1500:- samt 1000:- fördes över till lysa där lysa investerar mina pengar i fonder över hela världen, därav får jag en bättre riskspridning.

Vad gav då dessa nya innehav för nya fräscha utdelningar?
Låt oss ta och titta på det.

När jag plussar ihop alla nya utdelningar så hamnar vi på 617.40:- nya kronor/ år.

Månadens sälj är några av mina Skanska som jag hade på Nordnet, jag sålde 90st för att dom låg för det första på 171.50:- och mitt snitt låg på 164:-, tog jag ut den lilla vinsten och tog ut pengarna och lät dom ligga på banken då jag behöver dom inför mitt och sambons kommande husköp.

Nästa vecka har vi handelsbanken, Swedbank och castellum som levererar nya utdelningar.

Trevlig lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste förändringar

Hej! Nu har det skett en del förändringar här i både portfölj men också i det privata. Om vi börjar med det privata så har jag vid senast...