söndag 15 juli 2018

Senaste förändringar

Hej!

Nu har det skett en del förändringar här i både portfölj men också i det privata.
Om vi börjar med det privata så har jag vid senaste inläggets slut startat eget företag, det har tagit en del tid med allting som man behöver veta och fixa osv innan allt bara funkar. Men det känns helt rätt. Att jobba för mig själv ( nu i en väldigt liten skala ) är något jag verkligen vill göra.

Förutom det så har jag också dels ( köpt ) en utbildning som är nu i höst som då har kostat ( kommer ) kosta en liten peng. De ser jag verkligen fram emot.

Jag har också köpt en lägenhet ( mest för investeringens skull ) som jag tror kan ge en väldigt fin avkastning när den är färdig byggd och eventuellt haft den ytterliggare 2 år. Om inte så behåller jag den.

Jag studerar för tillfället vilket verkligen märks på inkomsten, dock så sommarjobba jag nu och tjänar åter igen fina pengar ( som jag gjorde innan jag började plugga ) men det mesta går till min utbildning nu. Jag längtar tills jag kan börja jobba heltid igen och kunna köpa aktier/fonder för typ 10 - 15.000:- i månaden, men snart är jag där.

Nu till portföljens förändring:

Jag har sålt alla mina axfood, då jag inte kunde hålla mig när dom ligger såhär högt, egentligen går det emot mina principer att sälja pga utvecklingen, men jag tror den går ner inom snar framtid och om så köper jag tillbaka dom, jag satte in pengarna i Investor så länge till en kurs om 353:- och hoppas på en fin rapport nu den 17e.

Jag har nu uppdaterat sidan aktuella innehav.
Aktuella innehav


Såhär har min portfölj utvecklats under 2018

Hur har det gått för eran portfölj under 2018? 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste förändringar

Hej! Nu har det skett en del förändringar här i både portfölj men också i det privata. Om vi börjar med det privata så har jag vid senast...